Nyhet på CasaA2 KINESIOLOGY TAPE

Gabriella är utbildad i Kinesiology taping via företaget Rehab tape och kan erbjuda dig detta i samband med behandling.
Rehabtape kan användas av de flesta för snabbare rehabilitering vid t ex smärta, stukningar, idrottsskador, ryggproblem, muskelspänningar, ischias, huvudvärk, migrän, karpaltunnelsyndrom, lymfödem, menstruationsproblem och graviditetsrelaterade smärttillstånd.
Rehabtape även kallat Kinesiotejp lindrar smärta och underlättar lymfdränage genom att mikroskopiskt lyfta huden. Den tejpade delen bildar små upphöjningar i huden. Resultatet blir att tryck tas bort från nervändar och smärtreceptorer och smärtan lindras. Trycket lättar gradvis i det lymfatiska systemet och flödet underlättas, vilket förstärker och påskyndar kroppens egen läkning. Blodcirkulationen ökar och slaggprodukter transporteras bort. Genom att mjukt och följsamt lyfta huden runt skadan hjälper Rehabtape kroppen att snabbare läka skador på leder, ligament, muskelfästen och muskler. Efter den första positiva effekten får man även en fortsatt förbättrad läkning de närmaste fem dygnen.


Höststad

Höstlovet är i fullgång i vår höstvackra stad och centrum har invaderats av lediga ungdomar. Alltid kul när staden livas upp lite så här på hösten. Nu i månadsskiftet oktober/november slutar våran duktiga massör Jane, vi önskar henne lycka till i fortsättningen. Men vi jobbar på att få in en ny massör och hoppas på att kunna pressentera henne inom kort.
Vi har nu lagt ut tider inför julhelgen, och det börjar redan bokas på, så var ute i god tid. /CasaA2

Höstlov

Då var hösten här och vilken fin höst vi har. Massor av vackra färger ute i naturen, och en härlig sol som lyser på oss. På salongen förbereder vi oss för skolornas höstlov, och det är hög tid att boka in dina tider till nästa vecka. Vi kommer att kunna erbjuda tider lite senare på dagen nästa vecka, skulle du inte hitta någon tid som passar på nätbokningen så ring oss på salongen så ska vi se om vi inte kan hitta någon tid som passar just för dig.

Trendspan

I helgen var vi i Köpenhamn och trendspanade lite. Det är alltid lika kul att komma till Skandinaviens modehuvudstad, och se åt vilket håll modet är på väg. Höstens och vinterns nagelfärg är murriga röda nyanser. I hårväg är det mer naturliga färger som gäller. Sommarens blonda färger kommer att hänga kvar, men nyanseras till en mer mjukare ton, lite havre och grädde. Rött är alltid stort på hösten ,och i år kommer färgen dras mer åt dom koppriga tonerna, lite mer irländskt. Det kommer också att vara mycket färgsjok som skapar mjuka och naturliga kontraster i färgen, men ändå ton i ton. Längderna ska vara axellånga och håret ska vara mjukare klippt och lätt att forma om. /CasaA2


RSS 2.0